شکستگی در افراد پیر

ساخت وبلاگ

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۵ نشان داد ۸۷ تا ۹۶ درصد از افرادی که دچار شکستگی لگن می‌شوند بالای ۶۵ سال دارند. متاسفانه شکستگی لگن و آسیب اولیه و سپس عمل جراحی لگنی که انجام می‌شود می‌تواند منجر به افت قابل توجهی در توانایی‌های فرد سالمند شود.

هر ساله تعداد بسیار زیادی از سالمندان به دلیل شکستگی لگن در بیمارستان بستری می‌شوند. شکستگی لگن خیلی سخت درمان می‌شود، خصوصا در افراد سالمند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۵ نشان داد ۸۷ تا ۹۶ درصد از افرادی که دچار شکستگی لگن می‌شوند بالای ۶۵ سال دارند. متاسفانه شکستگی لگن و آسیب اولیه و سپس عمل جراحی لگنی که انجام می‌شود می‌تواند منجر به افت قابل توجهی در توانایی‌های فرد سالمند شود.

دلایل و عوامل خطر شکستگی لگن در سالمندان

شکستگی لگن اغلب در اثر افتادن از جایی و دیگر اتفاقاتی که شدید و جدی هم نیستند رخ می‌دهد. در ادامه به دلایل و عوامل خطر آن می‌پردازیم:

تراکم استخوانی پایین و کاهش توده عضلانی
تراکم استخوان و تراکم توده عضلانی با بالارفتن سن کاهش می‌یابد. پوکی استخوان یکی از علت‌های اصلی و متداول در میان سالمندان است که در میان خانم‌ها شیوع بیشتری هم دارد. کم تراکم شدن استخوان باعث می‌شود استخوان‌ها ضعیف و شکننده شود. تولید استخوان در افراد سالمند بسیار کُند صورت می‌گیرد. شکستگی‌های ناشی از پوکی استخوان، یکی از معمول‌ترین انواع شکستگی‌های لگن می‌باشند، چون استخوان خیلی راحت و با هر مدل افتادنی می‌شکند.
همچنین افراد سالمندی که توده عضلانی‌شان کاهش یافته به دلیل مشکلات تعادلی بیشتر احتمال دارد زمین بخورند و در نتیجه دچار شکستگی لگن شوند

دكتر دقاق زاده-متخصص طب فيزيكي وتوانبخشي...
ما را در سایت دكتر دقاق زاده-متخصص طب فيزيكي وتوانبخشي دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : drdaghaghzadeha بازدید : 105 تاريخ : چهارشنبه 27 مهر 1401 ساعت: 20:09